Uvjeti korištenja

POVRAT I ZAMJENA ROBE

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, članku 72, svaki je potrošač u mogućnosti raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana.

Povrat ili zamjena robe je moguća u slučaju kada sa naručenih artikala niste skidali originalne etikete i kada posjedujete originalne kutije u kojima su artikli isporučeni. Prilikom povrata tenisica po kutiji tenisica se ne smije ništa lijepiti ili pisati, te iste ne smiju biti nošene van kuće, jer takve artikle nećemo prihvatiti za zamjenu ili povrat

Naručene artikle je moguće zamijeniti za isti artikl druge veličine ili drugi artikl (ili artikle) u roku 14 dana od zaprimanja paketa.

Također, ukoliko želite, možemo Vam plaćena sredstva vratiti na Vaš tekući račun (kod povrata paketa priložiti kopiju kartice tekućeg računa).

Trošak dostave povrata artikla snosi kupac, dok trošak slanja zamjenskog artikla snosi SPORT 3000 d.o.o.

Prije svakog povrata ili zamjene robe, molimo Vas da nas kontaktirate na broj telefona 0914052101 ponedjeljak-petak od 09:00 do 16:00 h.

RASKID UGOVORA

Potrošač nema pravo na jednostrani raskid ugovora ako je:
1. ugovor o uslugama trgovac u potpunosti ispunio, a ispunjenje je započelo uz izričit prethodni pristanak potrošača te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovoga odsjeka ako usluga bude u potpunosti ispunjena
2. predmet ugovora roba ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja trgovca, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava potrošača na jednostrani raskid ugovora
3. predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji potrošača ili koja je jasno prilagođena potrošaču

DOSTAVA

Dostava unutar RH

Naručenu robu dostavljamo u roku 7-10 radnih dana od zaprimanja narudžbe (osim artikala kod kojih je vrijeme dostave drugačije navedeno).

Dostava se ne naplaćuje za narudžbe koje prelaze 92€ (700,00kn). Za sve narudžbe manje od 700,00 kn trošak dostave se naplaćuje u iznosu od 5.30€ (40,00kn) za GLS dostavu (prilikom narudžbe).

Pakete dostavljamo dostavljačkoj kući GLS od ponedjeljka do petka. Ukoliko niste kod kuće u vremenu kad dođe dostavljač, dostavljač će Vas kontaktirati telefonski i dogovoriti ćete se oko termina dostave, ili će Vam ostaviti obavijest na adresi.

NAČINI PLAĆANJA

Naručene artikle možete platiti pouzećem (gotovinom) prilikom dostave paketa ili plaćanjem na račun (internet bankarstvom/uplatnicom).